Bartjes Duitse Curryworst (makkelijke versie)

img_0062

We waren met J & G een middagje in Venlo en even in Kaldenkirchen alcoholvrij bier halen. Ook even bij de Duitse Lidl binnengelopen en daar 2 pakjes knorr fix würstengulasch meegenomen (zie afb). en daar samen met de in Venlo gekochte bockworsten bij die 2 brúder von Venlo, dit heerlijke gerechtje gemaakt. Ben normaal helemaal niet van pakjes of zakjes maar dit was gewoon erg lekker.

Benodigdheden voor 4 personen:

olie

2 pakjes knorr Fix würstengulasch

6 dl water

1 pak Meemken resenbockwurst 3 stuks (540 gr)

1 scheutje worcestersaus

1 eetl. hp saus

Zonodig wat groenten- of allesbinder

img_0047

Bereidingswijze:

Verwarm een scheutje olie in de braadpan, snij de curryworsten in mooie plakjes. Bak ze even aan in de olie, voeg daarna het water toe samen met de inhoud van de 2 zakjes knorr mix. Roer even goed door en laat de saus ca: 5 minuten door pruttelen, mocht de saus wat te dun zijn dan eventueel wat bij binden, maak op smaak met de worcestersaus en hp saus.

Tip van Bartje:

Lekker op een hard Duits broodje of met gebakken frietjes.

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s