Bartjes wrap met zalmsmeerkaas en zalm

IMG_1145

Zeer makkelijk te maken en een erg smakelijk hapje.

Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak wraps / tortilla’s
Verse fijngeknipte bieslook
Verse fijngehakte peterselie
1 bakje smeerkaas met zalmsnippers (aldi)
3 pakje gerookte Noorse zalm à 200 g

Bereidingswijze:
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking om ze
soepel te maken. Bestrijk de wraps met de smeerkaas. Verdeel de zalm erover en bestrooi ligt met de verse kruiden. Rol de wraps stevig op met behulp van plasticfolie. Leg in de koelkast en laat opstijven. Verwijder de folie en snij de zalmrol in schuine plakken van ± 2 cm breed

Tip van Bartje:

Maak ze een dag van te voren, de wrap wordt dan lekker zacht. De smeerkaas kan je ook vervangen door een kruidenkaas, eventueel met tuinkruiden of knoflook. Vervang de zalm eventueel door een lekkere hamsoort. Neem dan ook hamsmeerkaas.

 

(Bron:Bartjesreceptenwordblog.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s