Bartjes Marokkaanse Lamsschenkel met groenten en saus

Bartjes Marokkaanse lamsschenkel 

Benodigdheden: 

Marokkaanse lamsschenkels (lidl) 1 per persoon.

1 x Bartjes recept Marokkaanse tomatensaus (sauzen)

1 x Bartjes recept Marokkaanse groenten (bijgerechten)

60 gr. Orzo (kleine pasta) per persoon

Verse munt.

Bereidingswijze: 

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Verwijder de verpakking en leg de schenkels in een passende ovenschaal. Plaats de nodige schenkels in de ovenschaal en bedek deze met aluminiumfolie, plaats in de midden van de oven en bak voor 40 à 45 minuten. Ik had 40 minuten gedaan en de laatste 5 minuten de folie verwijderd, ze waren prima gaar, heet en mals. Breng ondertussen water aan de kook met wat (zout) armbouillonpoeder en een scheutje olie. Voeg als het water kookt de orzo toe en kook voor 14 à 16 minuten gaar. Giet af en doe in een pan. Verwarm ondertussen ook de tomatensaus en doe zoveel bij de orzo dat de saus mooi opgenomen wordt. Maak ook de groenten warm en serveer alles samen op een mooi bord. Bestrooi met nog wat fijn gesnipperde sliertjes munt.

 

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s