Bartjes Hamschijf in maïderasaus, gekookte aardappeltjes en rode bietjes

Bartjes Hamschijf Das gewoon ff heerlijk genieten.

Benodigdheden voor 2 personen:

2 hamschijven naar keuze of overgebleven hamstukken.

1 x recept Bartjes Maïderasaus

1 x recept Bartjes Rode bietjes met ui en appel

3 grote gekookte aardappels

2 lente uitjes

Bereidingswijze:

Schil de aardappels halveer ze en kook de aardappelen in 20 minuten gaar, warm ondertussen de maïderasaus en het bieten recept op. Bak de ham even aan en leg in de maïderasaus, laat lekker warm en gaar sudderen.

Snij de lente-uitjes in snippers en zet even apart.

Giet de aardappels af en stoom even droog. Schep ze op het bord leg er een lapje ham langs en overgiet met wat maïderasaus leg aan de andere kant van de aardappels de rode bietjes en bestrooi het geheel met de lente-ui snippers

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s