Bartjes eikes met ham, tonijn en bieslook

Bartjes Eikes

Ingrediënten voor 16 hapjes

8 eieren (kleinste maat)
4 grote plakken gekookte ham
1/4 bos bieslook                                                                                                                                                    1x recept Bartjes Tonijnsalade (zonder komkommer)

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook. Prik in de bolle kant van het ei een klein gaatje met een eierprikker of iets met een scherp puntje. Leg de eieren voorzichtig in de pan als het water kookt, en kook ze hard in ongeveer 11 minuten. Spoel ze koud en pel de eieren voorzichtig zodat ze heel blijven. Snijd de eieren overdwars doormidden en snijd een klein schijfje van het kontje en van het kopje, af zodat de halve eieren rechtop kunnen staan, en dat de vulling erop blijft liggen. Snijd de ham in lange repen. Wikkel een reepje ham om de zijkanten van het ei zodat het wit bedekt is, en de ham boven het ei uitsteekt. Zet het uiteinde van de ham met een cocktailprikker vast. Leg op iedere helft een theelepel van de tonijnsalade. Herhaal dit met de overige eieren.

Bestrooien met fijngehakte bieslook voor een mooie versiering.

(Bron:bartjesreceptenwordpress.coml)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s