Bartjes Liempdse Boerenlunch

Bartjes liempdse boerenluch

Benodigdheden
1x recept Bartjes Tonijnsalade
1x recept Bartjes Eiersalade
1x recept Bartjes Aziatische dressing
1 huzareslaatje (per persoon)
Gerookte paling
Wat sla, komkommer, snoeptomaatjes
Liempds Boerenbruin/wit Ovengebakkenbrood Sppill
Beetje curry
Verse (Chines) Bieslook
1 Kroketje (per persoon)
Handje vol gebakken frietjes. (per persoon)
Bereidingswijze:
Maak eerst de slalades en de dressing die kan eventueel ook al een dag eerder. Haal op de bakdag (tweede weekend van de maand) lekker vers gebakken steenovenbrood bij het Spill. (eventueel ook op ander dagen verkrijgbaar uit de diepvries) Verhit de frietpan. Haal het slaatje voorzichtig uit het bakje en leg het slaatje op de rand van het bord, draai er mooi een gerookte paling omheen, Bestrooi met wat gesnipperde bieslook.

Snij wat (ijsberg) sla fijn, samen met wat komkommer en snoeptomaatjes, leg op het bord en dresseer met de dressing. Snij niet te dunne snede van het ovenbrood en grill deze mooi van kleur. Besmeer ruim met ei- of tonijnsalade en leg ook op het bord. Bak nu de Kroket en de frietjes en leg deze als laatste op het bord.

Bestrooi het kroketje met nog wat currydruppels en de friet met wat paprikapoeder (of zout) bedruppeld de rand van het bord nog met wat dressing en de bieslook. Serveren en meteen aanvallen…. Veel lekkerder gaat het niet worden.

Bron:Bartjesreceptenwordpress.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s