Bartjes Groentenmix met Bartjes Makkelijke ketjap/sambalsaus en de Piccalilly dipsaus

Snij div groenten naar keuze en serveer met de dipsausjes

Benodigdheden.

Voor de Ketjap/sambal saus:

4 eetl ketchup

1 eetl. Kejap manis

1 theel sambal oelek

1 theel rijst vinigair

1 theel. Sesam olie

Bereidingswijze:

Roer alles gewoon goed door elkaar

Voor de Piccalilly dipsaus

3 eetl. Mayonaise

2 eetl. Piccalilly (kesbeke)

1 theel. Mosterd

1 theel. Honing

Scheutje citroensap

(zout) armbouillonpoeder

Versgemalen peper naar smaak

Bereidingswijze:

Alles in een schaaltje doen en goed doorroeren.

Benodigdheden voor de groenten:

1 rode paprika

1 winterwortel

1 snack komkommer

Bereidingswijze:

Snij alle schoongemaakte groenten in mooie reepjes

Leg op een mooi bord en zet er de dipsausjes bij.

Varieer met de groente naar eigen smaak.

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s