Bartjes Oosterse gembersaus

P1310254

Heerlijk donker sausje met een fijne diepe oosterse smaak.

Benodigdheden:

2 bolletjes gember (op vocht

1/2 uitje

1 teentje knoflook

4 eetlepels sojasaus

6 eetlepels tomatenketchup

4 tot 8 druppels tabasco

1 eetlepel oestersaus

Bereidingswijze:

Hak de gember, het uitje en de knoflook zeer fijn, en meng deze goed door elkaar. Voeg de sojasaus, ketchup, oestersaus en de tabasco (naar smaak) toe en meng wederom alles goed door elkaar.

Lekker bij visspiezen, gegrilde makreel of gamba’s. ook lekker bij de Thaise mosselen, bij de gourmet of barbecue. Kip, biefstuk enz…

Bron:Bartjesreceptenwordpress.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s