Bartjes Ketjap-sambalsaus

Lekker pittig sausje voorbij de bbq, mosselen, als dipsausje met groenten, gourmet, sla-dressing enz..

 Benodigdheden voor 4 personen:

8 eetl. Ketchup

2 à 3 eetl ketjap manis

2 theel. sambal oelek (of meer voor de liefhebbers)

2 theel. rijst vinigair

2 theel sesam olie

1 theel Chiliolie

Bereidingswijze:

Roer alles goed door elkaar.

Bestrooi eventueel met wat verse koriander of bieslook.

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s