Bartjes groenten-visschoteltje

Bartjes groenten visschoteltjeHeerlijk visschoteltje ideaal voor de vrijdag.

Benodigdheden voor 2 personen:

1 venkelknol in blokjes / 1 winterwortel in blokjes / 1 ui in blokjes

2 teentjes knoflook geplet / 1 bakje champignons in schijfjes

Boter of magarine(vloeibaar)

3 grote aardappels voorgekookt in plakjes

8 grote garnalen schoongemaakt

2 mooie kabeljauwfilets (of andere vissoort) / Viskruiden

Geraspte kaas

provencaalse kruiden of paddenstoelenkruiden en worchestersaus.

Peper en (zout)-armbouilonpoeder

Bereidingswijze:

Oven voor verwarmen op 200 graden C.

De blokjes ui en venkel, samen met de wortel en de champignons stoven in de pan met wat boter. Op smaak brengen met de genoemde kruiden of met peper en (zout)-armbouillonpoeder. Visfilets op smaak brengen met de viskruiden evenals de garnalen maar daar mag nog een draaike hotshot (of ander pepermengsel) bij. Ovenschaal invetten met boter en op bodem de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes leggen. Daar bovenop ¾ van het groente- mengsel scheppen en daarboven op de visfilets leggen met rondom de garnalen, rest van de groenten over de vis scheppen en afdekken met de rest van de aardappelplakjes. Geraspte kaas erover strooien en 20 min bakken in de oven op 200 graden C.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s