Bartjes procureurlapje in rode wijnsaus

bartjes procureurlapje

Voor vandaag gewoon een lekker stukje vlees met mooi gebakken aardappeltjes en wat groenten, dit maal boontjes. wat je noemt dagelijkse kost. recept voor de rode wijnsaus komt morgen.

Benodigdheden voor 2 personen:

500 gr aardappelen

2 procureurlapjes

1x Bartjes recept rode wijnsaus

Paprikapoeder

Olie/boter

(zout) armbouillonpoeder

Versgemalen peper

bloem

Bereidingswijze.

Schil de aardappels en kook ze 10 minuten voor, giet af en laat ze even uitdampen. Snij de aardappels in schijfjes, verhit wat boter/olie in de pan en leg de schijfjes in de ban, bak een kant mooi bruin, en draai ze om en draai de andere kant ook mooi bruin, zet dan het vuur wat lager, bestrooi met wat paprikapoeder. Kruid de procureurlapjes met wat peper en (zout) armbouillonpoeder en bestrooi met een zeer dun laagje bloem. Bak in een andere pan mooi bruin van kleur en gaar in ca: 5 à 6 minuten.

Verwarm intussen de rode wijnsaus.

Serveer de procureurlapjes met de gebakken aardappeltjes en serveer er als groente b.v. boontjes bij.

(bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s