Bartjes Lekkerbekje met paksoi-roerbakmix en lente-ui ketjapsaus

Een combinatie van 3 super lekker gerechtjes…veel lekkerder gaat het niet worden

Benodigdheden voor 2 personen:

2 lekkerbekjes (visboer)

1x recept Bartjes lente-ui ketjapsaus

1x recept Bartjes roerbakmix met paksoi

Olijfolie/boter

1 rijstbuiltje

eventueel 1 eetl. kurkuma

Bereidingswijze:

Maak eerste de lente-ui saus, doe dit in een hapjes pan.

Als de saus klaar is leg je de lekkerbekjes in de saus. Breng alles aan de kook en draai de lekkerbekjes af en toe om, zet het vuur lager en laat rustig pruttelen. (zo wordt de vis boter mals en trekt er de smaak van de saus lekker in). (Mocht je de vis hard gebakken willen leg het dan op een rooster onder de ovengrill besmeer met wat vloeibare boter en grill hem aan weerszijde ca: 5 minuten).

Zet een pan met water op en breng aan de kook, voeg het zakje rijst toe samen met 1 eetlepel kurkuma. Laat 10 minuten koken. Maak ondertussen de Paksoi groentemix.

Tip van Bartje:

Ook lekker met kibbelingen, kip, varkensvlees enz… De kurkuma geeft de rijst een mooie gele kleur.

Bartjes receptenwordpress.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s