Bartjes Gebakken kippelingen in Bartjes Eiersaus

Een super lekkere ouderwetse manier (op Oma’s wijze) geserveerde kibbelingen.

Benodigdheden:

1 Portie kibbelingen per persoon. (Spakenburg visspecialiteiten)

olie

1 portie Bartjes Eiersaus

1 blik of potje erwtjes en worteltjes

Frietjes.

Zout of paprikapoeder

Bereidingswijze:

Verwarm de frietpan voor.

Maak eerst de saus of haal een portie uit de vriezer.

Hou de saus warm.

Doe de erwtjes en worteltjes met vocht in een pannetje en maak warm. Zet op een klein pitje en hou warm.

Doe de frieten in de hete frietpan.

Zet de wok op het vuur doe er wat olie in en bak de kibbelingen een paar minuten totdat ze heet en krokant zijn. Haal de frietjes uit de frietpan en laat ze even goed uitlekken. Doe er wat zout over als je wilt, (ik gebruik geen zout maar vervang het ditmaal door wat paprikapoeder en dat is zeker zo lekker). Leg een portie frietjes op het bord, en leg er de erwtjes met worteltjes langs, schep er de kibbelingen ook mooi langs. Doe wat van de eiersaus over de kibbelingen en serveer de rest van de saus apart.

Een zeer smakelijke manier om je kibbelingen of lekkerbekjes eens te serveren.

(Bron:Bartjes Receptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s