Bartjes degelijke Tomaten-Groentesoep met ballekes.

Bartjes tomatengroetensoep Heerlijk ouderwets bakske tomaten-groentensoep met vermicelli en heel veel soepballekes.

Benodigdheden voor 4 personen: 

1x basis Bartjes (Tros)tomatensoep

1 zak soep groenten à 350 gr.

3 handjes vol met gedroogde vermicelli, of meer.

1 pond rundergehakt

1 zakje gehaktkruiden van Silvo (zoutarm)

Paar takjes lavas, of peterselie, fijn gesnipperd.

Bereidingswijze: 

Breng Bartjes basis tomatensoep langzaam aan de kook.

Meng ondertussen de gehaktkruiden met het gehakt en voeg de helft van de gesnipperde lavas/peterselie toe. Draai er mooie niet te grootte gehaktballetjes van en doe ze meteen bij de soep. Voeg ook de vermicelli toe, samen met de soepgroenten. Laat alles een kwartiertje sudderen, strooi voor het serveren de rest van de gesnipperde lavas/peterselie over de soep.

Serveer er eventueel een broodje bij.

 

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s