Bartjes Kruidenboter

Erg lekker kruidenboter die eigenlijk overal bij past. Op stokbroodje als hapje of bij de soep, in schijfjes gesneden op vis, of vlees (biefstuk) of zelfs om lekker mee te bakken. je ziet het vaak bij een van mijn recepten staan 1x Bartjes kruidenboter, dus vandaar dat ik dit receptje even apart uitgewerkt heb.

Benodigdheden:

250 gr (ongezouten) roomboter (1 pakje)

1 bosje (chinese) bieslook 

3 kleine teentjes knoflook

snuf peper

(zout) arm bouillonpoeder.

scheutje worcestersaus

Bereidingswijze:

Boter zacht laten worden buiten de koelkast,

intussen de bieslook fijn snipperen en toevoegen.

Knoflook heel fijn snipperen en dan goed pletten en toevoegen.

snufje peper, wat (zout) armbouillonpoeder en een scheutje worcestersaus toevoegen.

Alles goed door elkaar mengen en een beetje laten opstijven in de koelkast.

Tip van Bartje:

Maak er met de kerst een mooi sterretje van zie foto hieronder.

Bron:bartjesreceptenwordpres.

Maak er met de kerst een mooi sterretje van.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. gerda Gerritsen schreef:

    erg lekker

    Bedankt voor de reactie Gerda

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s