Bartjes Ham mosterdsalade

IMG_0843

Heerlijk hapje voor bij de borrel of als amuse hapje voor een Diner

Benodigdheden voor ca. 20 hapjes

100 gram achterham, kleingesneden

1 lente-uitje, kleingesneden

1 stengel bleekselderij, kleingesneden

2 eetlepels mayonaise

2 theelepels mosterd(naar keuze)

peper en zout naar smaak

of Hotshot, aromat, aziatische saladekruiden

en provencaalse kruiden

1 pak saladecups

Peterselieblaadjes of bieslook voor garnering

Bereidingswijze:

Alle ingrediënten behalve de saladecups en

peterselie goed door elkaar roeren.

Een lepeltje van het hammengsel in elke saladecup

doen en garneren met peterselie.

Het hammengsel kan een dag tevoren worden gemaakt,

bewaar tot gebruik in de koelkast.

Tip van Bartje:

Ook lekker als gevulde tomaatjes.

Snij dan een potje mini-tomaatjes overlangs door en haal het vrucht-vlees eruit, spoel even schoon met koud water en laat uitlekken op wat keukenpapier. Vul ze met het hammengsel en leg ze op een mooi schaaltje.

(bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s