Bartjes Herten biefstukjes met rode wijnsaus

Lekkere hertenbiefstukjes in een heerlijk rode wijn sausje.

Benodigdheden voor 4 personen:

1x recept Bartjes rode wijnsaus

Olie/boter

1 herten biefstukjes per persoon (150 gr)

1 eetl. Gehakte peterselie

(Zout) armbouillonpoeder

versgemalen peper

Bereidingswijze:

Kruid de biefstukjes met (zout) armbouillonpoeder en wat versgemalen peper, dek even af met huishoudfolie en zet even apart.

Maak nu een portie Bartjes rode wijnsaus (of haal een portie uit de vriezer) hou de wijnsaus even warm.

Verhit wat olie + boter in de pan en laat deze mooi kleuren.

Doe de herten biefstukjes in de pan en bak deze mooi bruin en gaar in ca: 5 minuten (ligt een beetje aan de dikte)

Doe ze in een voorverwarmd schaaltje met wat van de rode wijnsaus, geef de rest van de saus apart.

Tip van Bartje:

Vervang de Champignons in de saus eventueel door 1 á 2 stevige appels.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s