Bartjes Pastaschelpjes met garnalen.

Bartjes pasta met garnalen

Altijd heerlijk een simpel bordje pasta met lekkere grote garnalen.

Benodigheden per persoon

8 grote garnalen

1 ui

100 gr pasta (schelpjes)

3 lenteuitjes

1 teentje knoflook.

Boter (bartjes kruidenboter)

Provencaalse kruiden

Hotshot of andere pepermix

(zout) arm bouillonpoeder

Bereidingswijze:

Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Schud er voldoende zout in en kook de pasta gaar, hou een minuut korter aan dan de gaartijd die op het pak vermeld staat.

Snipper de ui en laat deze glazig worden in wat boter.

Voeg de garnalen en de gesnipperde knoflook toe en het wit van de lente-uitjes in ringetjes gesneden. Laat dit in een paar minuten mooi garen, en breng op smaak met de genoemde kruiden, of met peper en (zout) armbouillonpoeder.

Giet de pasta af en laat even goed uitlekken, doe deze dan bij de garnalen en de ui en voeg nu ook de ringetjes groene lente-ui toe.

Wok alles even goed heet en meteen serveren.

(Bron:Bartjesreceptenwordpress.com)

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s