Bartjes sambal-uien

IMG_6065.JPG

Heerlijk bijgerechtje voor verschillende doeleinde. Lekker bij biefstuk, vis of op een broodje hamburger enz…

Benodigdheden per persoon:

Wat Boter/olie

2 uien

1 theel (pittige) sambal

Zoutarmbouillonpoeder of zout

Wat gedroogde tijm, rozemarijn, dragon

Of gebruik provencaalse groenten.

Bereidingswijze:

Maak de uien schoon, pel ze en snij ze in grote ringen. Doe wat boter/olie in de pan en laat warm worden, voeg de ui-ringen toe en breng op smaak met de kruiden en de sambal. Bak even goed aan maar zet dan het vuur op klein, deksel op de pan en laat nog 15 minuten door sudderen op een laag pitje, vergeet niet af en toe te roeren.

Bron:Bartjesreceptenwordpress.com

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s