Bartjes Spakenburgse Zalmrollade met gebakken miniaardappeltjes en Bartje groentenmix

Benodigdheden voor 2 personen:

1 Spakenburgse Zalmrollade van ca: 400 à 450 gram (woensdag op de markt)

1x Bartjes groentemix met venkel en oesterzwammen

2 grote aardappelen geschild en in kleine blokjes gesneden

Wat olie of boter

Tip van Bartje: Haal de zalmrollade bijtijds uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Schil de aardappels en snij ze in kleine blokjes. Kook ze 5 à 6 minuten voor, spoel ze meteen koud en laat uitlekken. Vet een passend ovenschaaltje goed in met olie/boter en leg de zalmrollade erin. Zet het ovenschaaltje in het midden van de voor-verwarmde oven. Voor 30 à 40 minuten. (die van ons was na 35 minuten perfect)

Maak ondertussen een portie groentemix volgens recept.

Bak de aardappeltjes gaar en mooi van kleur.

Haal de rollade uit de oven en snij doormidden, giet het vocht wat in de ovenschaal staat nog even lekker over de rollade, dat is erg lekker. Serveer alles bij elkaar en drink er een lekker (alcoholvrij) wijntje bij.

Bartjesreceptenwordpress.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s