Bartjes courgette gevuld met kipworst, Thaise champignons, Chinese boontjes+saus

Benodigdheden voor 2 personen:

1x recept Bartjes Thaise champignons met courgette en lente-ui

1x recept Bartjes Chinese boontjes met spek en saus

1 flinke (gele) courgette

3 kippenworsten

Zwarte sesamzaadjes

Bereidingswijze:

Halveer de courgette in de lengte en verwijder de zaden en hol verder mooi uit, dit kun je gewoon weggooien wordt niet meer gebruikt.

Verwarm de oven voor op 180 graden en plaats de courgette helften in een passende ingevette ovenschaal. Plaat voor 15 minuten in de midden van de oven. Maak ondertussen het recept van de Thaise champignons. Haal de courgette uit de oven en zet even apart, heb je de Thaise champignons klaar, draai het vuur uit. Halveer de kipworsten ook over de lengte. Pas 1½ kippenworst in een courgettehelft en vul ook de andere helft op dezelfde wijze. Doe er wat van het Thaise champignonmengsel boven op en plaats de schotel nu nog voor 20 minuten terug in de oven. Maak nu de Chinese boontjes + de saus en maak op het laatst de overschot van het champignonmengsel weer warm.

Haal de schotel uit de oven en leg voorzichtig een helft op het bord met behulp van twee keukenspanen, of grote lepels. Doe dit ook met de andere helft op een ander bord. Schep er nog wat van het champignonmengsel over en langs. Leg er wat bundeltjes Pittige boontjes bij en doe daar de saus overheen. Bestrooi tot slot met de zwarte sesamzaadjes.

Bartjesreceptenwordpress.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s